DODATNE INFORMACIJE
info@gpoint.si
0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • RAVCORE Igralna palica Javelin RAVCORE Igralna palica Javelin

RAVCORE Igralna palica Javelin

SKU:KN11757

Hiter pregled

RAVCORE Igralna palica Javelin

Dostopnost: Preveri ceno in zalogo

brez DDV: 51,70 € z DDV: 63,07 €

Podrobnosti

TEHNOLOGIJA HALL SENSOR
Brezkontaktni magnetni senzorji vam omogočajo, da dosežete najvišjo stopnjo okretnosti, hkrati pa povečate odpornost naprave, ki se obrablja v daljšem obdobju uporabe. Izkoristite tehnologijo avtomobilske in letalske tehnike, ki se izvaja v igri.

29 PUSH BUTTONS / 2 MODE
Krmiljenje je opremljeno s tipkami tipke START, EJECT in FLAPS, skupno število kombinacij pa z dvema konfiguracijskima načinoma ponuja kar 29 položajev, ki jih lahko pri vsaki igri dodelite upravljalcu krmiljenja ravnin.

ZGORNJI LEVER
Povečajte realističen značaj igre in nadzirajte natančnost manevrov prek ročice za plin, ki je na priročnem mestu na podnožju igralne palice. Zdaj je obvladljivo ravnanje z uporabo krmilne palčke in tipkovnice istočasno konec!

8-NADZORNI ŠKATALNIK
Dodatni manipulator z osem smeri, ki se nahaja na vrhu jarma, vam omogoča, da konfigurirate različne možnosti, na primer, gledate okrog pilotske kabine samo s palec. To je še ena rešitev, ki izključuje potrebo po uporabi miške ali tipkovnice kot sekundarne krmilne naprave.

TRIGGER Z POŽARNO ZAPRTO
Zaradi namenske zaščite na dnu požara se lahko zaščitite pred nenamernim streljanjem med manevriranjem nad zgradbami ali z zavezniki. Nič več opozoril o Friendly Fire!