DODATNE INFORMACIJE
info@gpoint.si
0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • TRACER TIPKOVNICA TRACER GAMEZONE RAVER RGB mehanska TRACER TIPKOVNICA TRACER GAMEZONE RAVER RGB mehanska

TRACER TIPKOVNICA TRACER GAMEZONE RAVER RGB mehanska

SKU:KN12190

Hiter pregled

TRACER TIPKOVNICA TRACER GAMEZONE RAVER RGB mehanska

Dostopnost: Na zalogi

brez DDV: 46,71 € z DDV: 56,99 €

Podrobnosti

• mehanska stikala Outemu Blue.
• impresivna osvetlitev ozadja RGB.
• Anti-ghosting - vsak premik je zabeležen.
• Udobje med vsakim igranjem.
• Tipka WinLock.
• 11 multimedijskih tipk.

Outemu Blue mehanska stikala

Za mehanska stikala Outemu Blue, uporabljena v tipkovnici Tracer GAMEZONE Raver, je značilno dobro zaznavno gibanje z jasno slišnim klikom. Mehanska stikala zagotavljajo takojšen odzivni čas v igrah, kar vam bo vedno dalo prednost pred nasprotnikom. Trdni gumbi pomenijo visoko vzdržljivost in jamstvo, da bo vaša tipkovnica preživela tudi najbolj intenziven boj.

RGB osvetlitev ozadja

Impresivna osvetlitev bo vsako igranje naredila bolj prijetno. Osvetlitev tipkovnice prilagodite svojemu okusu ali razpoloženju s skoraj neomejenimi možnostmi, ki jih ponuja osvetlitev RGB. Uporabite paleto 16,7 milijona barv, prilagodite intenzivnost osvetlitve ozadja in ustvarite svoje kombinacije ali uporabite razpoložljive načine osvetlitve s posebnim učinkom.

Udobje med igro

Počitek za zapestja, pritrjen na tipkovnico Tracer, pomaga zmanjšati utrujenost rok med daljšimi igralnimi sejami, poveča vaše igralne zmogljivosti in poskrbi za udobje med tipkanjem. Vsaka tipka za tipkovnico Tracer GAMEZONE RAVER je zasnovana tako, da je možno pritiskati čim bolj priročno. Igralna tipkovnica Tracer ima 11 multimedijskih tipk, ki takoj nastavijo glasnost ali preidejo na naslednjo skladbo.

Anti-Ghosting in WinLock

Zahvaljujoč funkciji Anti-ghosting vam nič ne preprečuje, da hkrati pritisnete več tipk. Anti-ghosting zagotavlja optimalno delovanje iger in popoln nadzor ob izdaji več ukazov. V vročini boja ne morete dovoliti, da nenadni klik ustavi sejo in se vrnete na namizje. Ko vstopite v igro, uporabite funkcijo Win Lock in zaklenite tipko Windows, da učinkovito preprečite takšna neprijetna presenečenja.