DODATNE INFORMACIJE
info@gpoint.si
0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
 • Monitor Philips 81,3 cm (32,0") 328P6AUBREB 2560x1440 IPS 4ms VGA HDMI DisplayPort USB-C PD 2x USB3.0 - zvočniki Monitor Philips 81,3 cm (32,0") 328P6AUBREB 2560x1440 IPS 4ms VGA HDMI DisplayPort USB-C PD 2x USB3.0 - zvočniki

Monitor Philips 81,3 cm (32,0") 328P6AUBREB 2560x1440 IPS 4ms VGA HDMI DisplayPort USB-C PD 2x USB3.0 - zvočniki

SKU:PG328P6AUBREB

Hiter pregled

MONITORJI 26,5 IN VEČJI

Dostopnost: Na zalogi

Splošna cena: 484,99 €

Special Price brez DDV: 365,73 € z DDV: 446,19 €

Podrobnosti

Čudovite barve, izjemna jasnost

Monitor Philips Brilliance z visokim dinamičnim razponom (HDR) prinaša širši razpon barv in jasnost za neverjetno pristne slike. Veliki kristalno čist zaslon QHD IPS predvaja veliko in podrobno sliko.

 

Pristne barvne slike

 • High Dynamic Range (HDR) za pristnejše barvne slike
 • Profesionalna barvna standarda 99 % AdobeRGB, 100 % sRGB
 • 1,074 milijarde barv za tekoče barvne prehode in podrobno sliko
 • Tehnologija IPS za popolne barve in širok zorni kot
 • Kristalno čiste slike Quad HD z 2560 x 1440 slikovnimi pikami

Funkcije za vaš način dela

 • Vse povezave prek enega kabla USB-C
 • Zvezdišče USB 3.0 za priročen dostop in hitro polnjenje
 • SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve
 • Način zmanjšanja modre svetlobe za očem prijazno učinkovitost
 • Vgrajeni stereo zvočniki za večpredstavnostne vsebine

 

Kristalno čiste slike

Najnovejši zasloni Philips predvajajo kristalno čiste slike Quad HD z 2560 x 1440 ali 2560 x 1080 slikovnimi pikami. Imajo visokozmogljive plošče z visoko gostoto slikovnih pik, podporo za širokopasovne vire, kot so DisplayPort, HDMI, Dual Link DVI, zato predvajajo neverjetno pristne slike in grafiko. Če ste profesionalec in zahtevate podrobne informacije za rešitve CAD-CAM, uporabljate 3D-grafične aplikacije ali finančni strokovnjak, ki uporablja zahtevne preglednice, vam zasloni Philips vedno predvajajo kristalno čiste slike.

AdobeRGB

S profesionalnima barvnima standardoma 99 % Adobe RGB in 100 % sRGB ste lahko prepričani, da bodo barve vedno dosledne in pristne.

10-bitne barve

10-bitni zaslon predvaja bogate in globoke barve z 1,074 milijarde barv in 12-bitno notranjo obdelavo za tekoče in naravne barve brez opaznih prehodov in mešanja barv.

High Dynamic Range (HDR)

High Dynamic Range poskrbi za dramatično spremembo vizualne izkušnje. Z osupljivo svetlobo, neprimerljivim kontrastom in privlačnimi barvami bodo slike oživele v izjemni svetlobi in hkrati z veliko globljimi temninami z več odtenki. Omogoča polnejšo paleto bogatih novih barv, ki jih še niste videli na zaslonu, ter poskrbi za vizualno izkušnjo, ki bo prevzela vsa vaša čutila in navdahnila vaša čustva.

Način zmanjšanja modre svetlobe

Raziskave kažejo, da lahko ultravijolični žarki poškodujejo oči, enako pa lahko to povzročijo tudi kratkovalovni žarki modre svetlobe iz zaslonov LED in sčasoma vplivajo na vid. Philipsov način zmanjšanja modre svetlobe, ki je bil razvit za prijetno počutje, uporablja tehnologijo pametne programske opreme za zmanjšanje škodljive kratkovalovne modre svetlobe.  

Priključna postaja USB-C

Novi kabel USB 3.1 tipa C s tankim dvostranskim priključkom omogoča enostavno priključitev z enim kablom. Povezava USB 3.1 prinaša 20-krat višje hitrosti prenosa podatkov od povezave USB 2.0, zato lahko podatke s trdega diska zdaj še hitreje prenesete v računalnik. Vse zunanje enote lahko z enim kablom enostavno povežete z monitorjem, pri čemer je kabel povezan s prenosnim računalnikom, z monitorjem pa je povezan tudi video izhod visoke ločljivosti osebnega računalnika. Poleg tega lahko s povezavo USB-C za napajanje prenosni računalnik napajate in polnite prek monitorja, zato ne potrebujete dodatnih kablov.