DODATNE INFORMACIJE
info@gpoint.si
0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Igra za Xbox One/Series X Call of Duty: Black Ops - Cold War Igra za Xbox One/Series X Call of Duty: Black Ops - Cold War

Igra za Xbox One/Series X Call of Duty: Black Ops - Cold War

SKU:PG91975

Hiter pregled

Igra za Xbox One/Series X Call of Duty: Black Ops - Cold War

Dostopnost: Na zalogi

Splošna cena: 37,99 €

Special Price brez DDV: 29,89 € z DDV: 36,47 €

Podrobnosti

Call of Duty: Black Ops Cold War izide za PlayStation 4, Xbox One in PC (Battle.net) 13. novembra, praznični čas pa bo prinesel tudi inačici za PlayStation 5 in Xbox Series X, odvisno od tega, kdaj konzoli prideta na trg.Ikonična serija Black Ops se vrača s povsem novo izkušnjo, ukrojeno po meri nove generacije igralnih sistemov! Call of Duty: Black Ops Cold War je neposredno nadaljevanje izredno priljubljene igre Call of Duty: Black Ops. Izdelujeta jo odlični razvijalski skupini Treyarch in Raven.·       Black Ops Cold War igralce odvrže v globine nestabilnega geopolitičnega okolja za časa hladne vojne v zgodnjih osemdesetih letih.·     V napeti enoigralski kampanji ni nič tako, kot se zdi. Igralci se prebijajo skozi znamenite lokacije, kot so vzhodni Berlin, Vietnam, Turčija in sovjetska Moskva ter se soočajo z zgodovinskimi osebnostmi in težkimi resnicami.·       V vlogi elitnih operativcev sledite senčni osebnosti, znani pod nadimkom Perzej, ki bi rada zrušila ravnotežje moči in spremenila potek zgodovine.

·       V družbi ikoničnih likov, kot so Woods, Mason in Hudson, se spustite v temno srce globalne zarote, ob strani pa vam stojijo tudi novi vojaki, ki se trudijo preprečiti dolgo načrtovane dogodke.