DODATNE INFORMACIJE
info@gpoint.si
0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Igra za Xbox One Call of Duty: Vanguard Igra za Xbox One Call of Duty: Vanguard

Igra za Xbox One Call of Duty: Vanguard

SKU:PG95478

Hiter pregled

Igra za Xbox One Call of Duty: Vanguard

Dostopnost: Na zalogi

Splošna cena: 70,99 €

Special Price brez DDV: 55,86 € z DDV: 68,15 €

Podrobnosti

Datum izida: 05.11.2021

Svet že leta trpi zaradi največjega in najbolj pogubnega vojaškega spopada, toda kolesje druge svetovne vojne se naposled obrača v drugo smer.Na peščici pogumnih je, da dvignejo težko breme in za vedno preusmerijo tok vojne.Kritiško hvaljeni niz iger Call of Duty se vrača z Call of Duty: Vanguard, v katerem se igralci v vlogi pravih herojev odpravijo na spopade širom sveta in se naposled srečajo v ključnih dogodkih. Vanguard, ki so ga razvili pri skupini Sledgehammer Games, vsebuje napeto zgodbo, ki obravnava skupino vojakov iz različnih držav. Ti junaki se bodo spopadli z največjim zlom, spremenili potek vojne in položili temelje današnjim specialcem.To je njihova zgodba. To je Call of Duty: Vanguard.Igralci bodo v vlogi teh okorelih soldatov izkusili odmevne bitke iz druge svetovne vojne na več področjih, od vzhodne in zahodne evropske fronte prek Tihega oceana do Severne Afrike. Bojevali se bodo z letali nad Midwayem, z ostrostrelsko natančnostjo branili Stalingrad, se s padali spustili v Francijo in bliskovito napredovali po afriški puščavi. Kampanja nenehno streže z globoko in zanimivo zgodbo ter veličastnimi spopadi, pri čemer pa ne pozabi na pretresljive zgodbe posameznikov, ki so za vedno spremenili zgodovino.Poleg kampanje epska vsebina prinaša napete sodelovalne in večigralske načine. Igralci se prelevijo v predstražo in se dokažejo v okviru značilnega Call of Dutyjevega igranja. Prav tako je prisotno strašljivo bojevanje proti zombijem, ki so ga razvili pri Treyarch Studios.Call of Duty: Vanguard se bo po izidu povezal s Call of Duty: Warzone. Na razpolago bodo igranje med sistemi, beleženje napredka med sistemi in igranje med konzolami različnih generacij. Igra bo deležna številnih brezplačnih dopolnitev in večigralskih prizorišč, načinov, sezonskih dogodkov, praznovanj in še česa.Zgodovino druge svetovne vojne so zmagovalci spisali tako, kot pripovedujejo junaki v Vanguardu. Napočil je čas, da vojno doživite skozi njihove oči in opravite največji podvig vseh časov. Fronte čakajo.Informacije o beta verziji: tukaj najdete vse podatke o beti in pripadajoče datume.
  • Prvi konec tedna:


10. do 13. september, le za PlayStation: do tega zgodnjega beta dostopa so upravičeni igralci, ki so prednaročili ali že kupili inačico za PS4 ali PS5.
  • Drugi konec tedna:


16. do 17. september: zgodnji beta dostop za igralce na Xboxu in PC-ju. PlayStation preide v odprto beto.18. do 20. september: odprta beta za vse sisteme.
  • Naslednje ključne postaje:


7. september: razkritje večigralstva,Konec septembra: več o zgodbi,Sredina oktobra: razkritje načina Zombies.