DODATNE INFORMACIJE
info@gpoint.si
0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Igra za PS5 Beyond a Steel Sky - Steelbook Edition Igra za PS5 Beyond a Steel Sky - Steelbook Edition

Igra za PS5 Beyond a Steel Sky - Steelbook Edition

SKU:PG88615

Hiter pregled

Igra za PS5 Beyond a Steel Sky - Steelbook Edition

Dostopnost: Na zalogi

Splošna cena: 43,99 €

Special Price brez DDV: 34,61 € z DDV: 42,22 €

Podrobnosti


Ustvarjalec serije Broken Sword Charles Cecil in legendarni risar Dave Gibbons (Watchmen) sta združila moči pri projektu Beyond a Steel Sky, dolgo pričakovanem nadaljevanju kultne klasike Beneath a Steel Sky. Prelevite se v vlogo Roberta Fosterja, ki se je zaobljubil, da bo našel ugrabljenega otroka. Sled vas je pripeljala v Union City, eno zadnjih megamest v svetu, ki so ga razdejale vojne in politična neskladja. Union City je utopija, kjer ljudje živijo pod nadzorom človekoljube umetne pameti. Toda mesto skriva temačne skrivnosti … Beyond a Steel Sky je dramatičen in humoren kiberpankovski triler, v katerem zanimive uganke poganjajo napeto zgodbo, umeščeno v dinamičen svet, ki se odziva na igralčeva dejanja.  • Svet: avantura, postavljena v dinamičen svet, poln svojeglavih likov, ki jih lahko igralec prepriča v nasprotno. Igralčeve odločitve botrujejo več mogočim rešitvam ugank, k čemur prispeva tudi edinstveno hekersko orodje. 
  • Zgodba: razpletli boste črne zarote in porazili strašljivega antagonista. Ta kiberpankovski triler je spleten okrog aktualnih tem, kot sta nadzor nad ljudmi in umetna pamet.
  • Uganke: inteligentni miselni orehi so prepleteni z zgodbo.
  • Grafika: stripovski svet z obilico podrobnostmi je ustvaril legendarni risar Dave Gibbons.
Beyond a Steel Sky - Steelbook Edition prinaša:* ekskluzivno knjižico s stripovskimi podobami Davea Gibbonsa,* izvod igre,* izvirno glasbo iz igre (v digitalni obliki),

* list z manjšimi nalepkami.