DODATNE INFORMACIJE
info@gpoint.si
0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Igra za Nitendo Switch Crysis Remastered Trilogiy Igra za Nitendo Switch Crysis Remastered Trilogiy

Igra za Nitendo Switch Crysis Remastered Trilogiy

SKU:PG14204

Hiter pregled

Igra za Nitendo Switch Crysis Remastered Trilogiy

Dostopnost: Na zalogi

Splošna cena: 37,99 €

Special Price brez DDV: 29,89 € z DDV: 36,47 €

Podrobnosti

Datum izida: 05.04.2022

Crysis Remastered Trilogy vključuje vsako od single player strelskih kampanij iz legendarnih prvoosebnih streljačin Crysis, Crysis 2 in Crysis 3, optimizirane za današnjo strojno opremo.

Crysis Remastered Trilogy vključuje: kodo za igro Crysis Remastered Trilogy (ne vključuje diska)

Crysis Remastered:
Kar se začne kot preprosta reševalna misija, postane bojišče nove vojne, ko se vesoljci rojijo nad verigo severnokorejskih otokov. Če igrate kot super-vojak Prerok, ste oboroženi z močno nano obleko, opremljeno s hitrostjo, močjo, oklepom in sposobnostmi prikrivanja. Uporabite ogromen arzenal modularnega orožja in prilagodite svojo taktiko in opremo za prevlado nad sovražniki v ogromnem svetu peskovnika.

 Crysis 2 Remastered:
Nezemljani so se vrnili v svet, ki so ga opustošile podnebne katastrofe. Ko napadalci uničijo New York in začnejo napad, ki ogroža popolno uničenje človeštva, imate samo vi tehnologijo, da vodite boj. Opremljen z nadgrajeno Nanosuit 2.0, prilagodite svojo obleko in orožje v realnem času in odklenite zmogljive nove sposobnosti v boju za preživetje človeštva.

 Crysis 3 Remastered:
Če se vrnete v boj kot super-vojak Prerok, se iskanje tujca Alpha Cepha nadaljuje, zdaj pa morate razkriti tudi resnico, ki stoji za C.E.L.L. korporacije, ki je New York spremenila v prostran mestni deževni gozd, zaščiten z velikansko nanodomo. Borite se skozi sedem različnih okrožij in z močno surovo silo zdesetkajte svoje nasprotnike z uporabo vrhunske tehnologije Nanosuita ali uporabite prikrito, da dosežete svoje cilje in postanete tihi rešitelj človeštva. Opremljen z vašim močnim in smrtonosnim novim Predator Bow, ni napačnega načina za reševanje sveta.